ناشتا برای کبد چرب چی بخوریم؟ | در وعده صبحانه این ادویه پرطرفدار را مصرف کنید خشمگین نشوید؛ واقعا سکته می‌کنید! تعداد کشته‌های سیل و طوفان در برزیل به ۸۳ تن رسید (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
سرخط خبرها

۷ غذایی که هیچ‌گاه نباید دوباره گرم کنید

  • کد خبر: ۴۲۲۲۴
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
۷ غذایی که هیچ‌گاه نباید دوباره گرم کنید
شام دیشب اگر اضافه آمده باشد برای نهار فردا گرم می‌کنیم و می‌خوریم غافل از اینکه غذاهای مانده ما را مریض می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز،  متاسفانه وقتی باقیمانده‌ی وعده‌ی پیش را گرم می‌کنیم از کیفیت، طعم و ارزش غذایی اولیه برخوردار نیست. همچنین ممکن است ما را بیمار کند. در واقع برخی از پزشکان معتقد هستند که با خوردن غذا‌های مانده به مرور زمان در پوست ما میخچه به وجود می‌آید. فقط این بیماری پوستی، ضرر غذا‌های مانده بر بدن ما نیست. برخی از غذا‌های مانده، ما را مسموم می‌کنند و فشاری سنگین بر دوش کبد ما می‌گذارند. در ادامه «ایرنا زندگی» شما را با اطلاعاتی درباره‌ی مانده‌ی غذا‌هایی که نباید بخوریم همراهی می‌کند.
 

۱. چغندر

 
ما چغندر را به عنوان مواد غذایی با ارزش می‌شناسیم که غنی از آنتی اکسیدان و آهن است. اما اگر وقتی کاملا سرد نشده است آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل می‌شود که سمی است.
 

۲. نیم‌رو

 
به علت وجود باکتری سالمونلا در تخم‌مرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم؛ زیرا ممکن است موجب مسموم شدن ما شود. در واقع نیم‌رو تنها بار اول تازه و خوشمزه است بنابراین نگذارید مدت زیادی از پخت تا سرو بگذرد و بیش از یک بار به تخم‌مرغ حرارت ندهید.
 

۳. سیب‌زمینی

 

پوره‌ی سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریی به نام کلوستریدیوم بتولیسم می‌شود که دلیل ایجاد بیماری بوتولیسم است.
 

۴. اسفناج

 
اسفناج غذایی، پر خاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست می‌دهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز می‌کند. اسفناج را بهتر است کمی سرخ کرده و کمتر از ۶ ماه در فریزر نگه‌دارید.
 

۵. برنج

 
اگر برنج از وعده‌ی غذایی‌تان اضافه آمد آن را در دمای اتاق نگه‌ندارید و سریعا به یخچال منتقل کنید. اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریی به نام باکیلوس سروس می‌شود که برای بدن مضر است.
 

۶. مرغ

 
مرغ نیز مانند تخم‌مرغ شامل سالمونلا است که گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری می‌کند که خوردن آن خطرناک است.
 

۷. غذا‌ها دریایی

 
مانده‌ی غذا‌های دریایی را دیگر نخورید. باکتری‌ها در هوای گرم بیشتر رشد می‌کنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر می‌شود و با گرم شدن از بین نمی‌روند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->